Seilskuter for charterturer i Oslofjorden og Bergen.


Vi har noen hyggelige seilskuter for firmaturer, brylluper, jubileer og andre typer maritime eventer dere måtte arrangere.
SS "VEGA". Kan ta inntil 98 gjester på dagstur. Denne seilskuten benytter også seil under charterturene. Timepris kr. 5.700.- + 10% mva. Henter Revirer kaien og Rådhusbrygge 2 og 3
Side 1 av 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 2
 
 
SS "SVANEN" kan ta med inntil 45 gjester, her får dere gjerne være med å delta i seilingen. Timepris kr. 5.500.- + mva.
 
 
 
 
 
 
 
 
Galeasen "Loyal" 85 fot fra Bergen. Her kan dere være inntil 60 gjester på dagsturer og inntil 12 på overnatting.Stor salong undre dekk som det kan dekkes opp til 45 gjester, ellers ett kejmpestort dekk til å boltre seg på.
Side 1 av 2
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 2
 
 
 
 
 
 
SY "Johanna Marie" 10-40 gjester, kan trekke tak over dekk i tilfelle regn.

Galeasen S/Y Johanne Marie er en skute med solid seilskutetradisjon bak seg som ble bygget i Thurø i Danmark i 1924, Etter mange år som seilfrakteskute ble hun totalrestaurert for jordomseiling i årene 1975-1980, og ble etter dette kronet til " Danmarks smukkeste galeas".

Om bord på S/Y Johanne Marie, vil du kunne føle "historiens sus" når vi seiler av gårde. Dette veteranskipet har brakt i havn et uttall av representasjoner, firmasammenkomster og brylluper. Vi ønsker deg velkommen om bord. Timepris kr. 4.450.- + mva. Rådhusbrygge 2,

 
 
 
 
 
 
 
 
"Eileen II" 6-30 gjester maks anbefalt 16.
Side 1 av 2
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 2
 
 
 
 
 
 
 
 
"Legend" tar 100 passasjerer.
Her er plass til alle 100 ute på solfylte dekk, mens vi kan dekke til 40 inne i salongen. Om det regner har vi et elegant og praktisk bomtelt med vinduer langs sidene, som skaper sommer inne mens det regner ute. I tillegg til personlig og hyggelig service fra vårt faste mannskap, kan vi by på et bredt spekter samarbeidspartnere som kan bidra til å skape den ekstra opplevelsen alle vil huske.
Ordinær leiepris kr. 7.500.- + mva pr t.