MS "Gamle Salten" for cruising Lofoten.

Gammel klassiker og kulturskatt med mye sjarm og historie, restaurert og velholdt. Kan leies på dagsturer, weekend og ukesturer og som hotellskip/losji-skip.

100 dagpassasjere, 55 sengeplasser på cruise, fordelt på 24 doble lugarer og 7 enkle lugarer. Som losji-skip kan også noen av mannskapslugarene benyttes.

Dobbel lugar

Opplev kysten med en du kjenner.Over- og underkøy og en liten sofa. Garderobeskap og servant med varmt og kaldt vann.Kan også leies som singel lugar mot tillegg i pris.Lugarene har ikke eget toalett med dusj, men det finnes en servant med varmt og kaldt vann på alle lugarer. Dusj og toaletter finnes i fellesareal. Samtlige lugarer har uttak for 220 volt/50 Hz.

Singel lugar

Aldri har det vært så hyggelig å være alene.Bare én køy. Garderobeskap og servant med varmt og kaldt vann.Lugarene har ikke eget toalett med dusj, men det finnes en servant med varmt og kaldt vann på alle lugarer. Dusj og toaletter finnes i fellesareal. Samtlige lugarer har uttak for 220 volt/50 Hz.

Superior

Prikken over i-en.Litt større enn dobbellugarene, med en liten salonggruppe. Køyesenger i to lugarer og én lugar med dobbelseng.Lugarene har ikke eget toalett med dusj, men det finnes en servant med varmt og kaldt vann på alle lugarer. Dusj og toaletter finnes i fellesareal. Samtlige lugarer har uttak for 220 volt/50 Hz.

For underholdning ombord, spør oss, eller gå inn på: