Luksusyachter.no

Hotellskip, Floteller

63 cabiner/lugarer og totalt 349 gjestesenger

Flotell 75 x 12 meter, mellom 100-110 soveplasser. Månedsleie/åremål.

Flotellet er 75 x 12 meter, dybde 1,30 m. Øverste dekk har 30 rom, alle med «ensuite» Rommene er ca 15 m2. 2 av rommene er suiter på 25 m2. På hoveddekket finnes fullt utstyrt hotellkjøkken, tørrlager, 100 m2 restaurant, 6 lugarer som har felles dusj/wc anlegg rett forut (Dette er kontorer som pt brukes som lugarer). Videre vaskerom, 2 store klasse-/møterom/kontorlandskap. Nede i lekteren finnes maskinrom med generator, fyrkjel, brannpumper, lensepumper, el.tavler, septikanlegg etc. Videre finnes 4 store lagerrom, 2 møterom, 2 garderober, båtsmannsverksted samt lager for reservedeler i for- og akterpigg. Flotellet er klassifisert i INSB (International Naval Survey Bureau) og var sist i dokk for 5-års klassing i 2013 .

Hotellskip, konferanse, charterturer, ekspedisjoner, havforskning, opplæring etc.

M/S «MILJØDRONNINGEN», 106 fot, 35 meter lang og 10 meter bred katamaran med overnatting for 19 gjester og konferansesal for inntil 50 deltagere, som den også er sertifisert for under fart. Ett allsidig fartøy, ypperlig for mange formål. M/S «Miljødronningen» kan benyttes som kystovervåkingsfartøy/forskningsskip, til kartlegging av havbunn, i oljeberedskap, kommanoskip ved oljekatastrofe, til selskapsturer, kurs og konferanse, eller hotellskip. M/S «Miljødronningen» har alle nødvendige fasiliteter, og er ett av de tyngst utstyrte skipene i verden i sin klasse med bl.a helikopterdekk og ROV luke.
Skipet er sertifisert for også å kunne gå til Svalbard, og kan benyttes til eks. turer til Lysefjorden med helikoptertur til Prekestolen, eller tur inn Hardangerfjorden med helikoptertur over breene, mulighetene er mange. Maxspeed 20 knop, cruisingspeed 16 knop. Skipet går både på Diesel og Biodrivstoff. Kontakt oss for koplett spec.

112 rom, 600 senger, 333 lugarer

112 rom alle med dusj/wc på rommene. 600 senger 333 lugarer. Offshore og private oppdrag i inn og utland. Dette Flotellet har 66 rom over 3 etasjer. Alle med dusj og toalett. Hvert rom er på 16m2 og tilfredsstiller kravene i henhold den såkalte 2000 standarden. I tillegg er det et rom som ligger ved resepsjonen som er beregnet for resepsjonist eller sovende nattevakt/Vaktmester. Det er to TV-stuer om bord. Her er det mulig å slappe av i felleskap med andre og eventuelt se en fotballkamp eller film. Det er også trådløst internett med god dekning til alle rom. I tillegg er det spredenett for TV, med uttak på hvert rom. Vi har også en garderobe om bord. Her er det et 40cm låsbart skap til hver beboer. Kantine har 128 sitteplasser og det er en bespisningskapasitet på kjøkken og kantine til sammen på opp til hele 300 personer, for mere info, kontakt oss.

M/S "GANN", charterturer, hotellskip for korte oppdrag

M/S «GANN», med 140-145 primært doble passajer-lugarer, alle fasiliteter med bevertning osv, cruisingspeed 14 knop, kapasitet på kort international reise 225 gjester. Skipet har også flere møte- og konferanse-rom.

Kontakt oss for mere info, tilbud og booking.

MS "Sunnhordland"

180 pax, 36 lugarer sengeplass til 76, fordelt på 1-, 2-, 3-, og 4 mannsrom, 29 lugarer har dusj/wc.

M/S "Nordstjernen", fredet, nypusset våren 2014

M/S «NORDSTJERNEN». Trenger dere plass til mange overnattingsgjester i en kort, eller lengre periode, eller er mange gjester på en lengre, eller kortere tur på Norskekysten, så anbefaler vi dette fartøyet. M/S «Nordstjernen», fredet og «pensjonert» Hurtigruteskip, i topp stand, bygget i stål. kan leies som Hotellskip, konferanser, eller til charterturer. Ypperlig for selskap på 50-100 gjester som ønsker å oppleve Norskekysten fra Stavanger og nordover. Skipet har 43 lugarer med wc og dusj på lugarene, samt 30 lugarer med dusj/wc på gangen. Totalt 150 gjestesenger + 2 offiserslugarer og 15 crew lugarer hvor noen av disse kan benyttes når skipet nyttes som Hotellskip. 291,2 fot/88,77 m lang, 12,60 bred, 4,50 m dyp, 2194 brt, max speed 16,8 knop, cruise 15 knop. max 400 pax. Serrtifisert A1 & A2. Skipet er stasjonert i Bergen/Vestlandet, kan ta oppdrag også i utlandet. Kontakt oss for mere detaljer og tilbud.

M/S "Sandnes", kjent klassiker.

SANDNES, 150 gjester på overnatting, og 220 passasjerer på cruise. Ypperlig for mange formål, dagsturer, weekendturer, messer, hotellskip. En fantastisk, nostalgisk atmosfære ombord, anbefales ! (nypussde dusjer på gangen)

M/S "Gamle Salten"

Ærverdig gammel dame, velholdt, flott for charterturer og som losjiskip, sertifikat for inntil 100 dag-passasjerer og har opptil 55 sengeplasser om bord fordelt på enkle/doble lugarer.

Singel lugar. Aldri har det vært så hyggelig å være alene. Bare én køy. Garderobeskap og servant med varmt og kaldt vann. Lugarene har ikke eget toalett med dusj, men det finnes en servant med varmt og kaldt vann på alle lugarer. Dusj og toaletter finnes i fellesareal. Det er 2 dametoalett, 2 herretoalett og 1 fellestoalett + 4 enkeltdusjer i fellesareal. Samtlige lugarer har uttak for 220 volt/50 Hz.

Dobbel lugar. Opplev kysten med en du kjenner. Over- og underkøy og en liten sofa. Garderobeskap og servant med varmt og kaldt vann. Superior – prikken over i-en.

Litt større enn dobbellugarene, med en liten salonggruppe. Køyesenger i to lugarer og én lugar med dobbelseng.

Dykkerfartøyer og Spesialskip for offshore, liten til stor.