Luksusyachter.no

Riva Italia, Oslofjordens flotteste CharterYachts

M/Y «Riva Italia» 40 M/135 fot. Kan leies for firma og private til alle typer maritime arrangementer, som brylluper, fjordturer, møter, messer, jubileer, «cruise-transport» osv., den har passajer-sertifikater for inntil 99 gjester. Cruisingspeed 11 knop, max speed 14 knop. Denne yachten ble bygget i 1961 til Prinsen av Brunei, den ble senere solgt til BMW-Tyskland som sin representasjonsbåt og havnet etterhvert hos oss, en strøken Yacht med mye sjel og historie. Det ble våren 2019 montert stabilisator finner så yachten ikke blir påvirket av bølger. Vi tilpasser bord og oppsette etter hvert arrangement, og dere kan ha med alt av musikere og underholdere fra vårt egent bookingbyrå www.mous.no. Jazz, DJ`s, Stand Up osv.

Det er to salonger + en sosial og hyggelig bardel på nedre dekk. Ute på hoveddekket er det romslig og god plass, samt ute på øvre dekk som er delvis overbygget, her kan det dekkes langbord til inntil 50 gjester. Det er ett mannskap på 3-4 for inntil 50 gjester og 5-7 ved over 50 gjester ombord, yachten har base sentralt i Oslo på Tjuvholmen.

Minste leietid dagtid/lunsjturer/transport er 3 timer, kveldsturer 5 timer. Timepris kr. 10.500.- + passasjeravgift kr. 30.- pr. time pr. passasjer + 12% mva.